Nieuwe leiders gevonden

Schrijf de eerste recensie van dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 20,00

Korte beschrijving

Nederlandstalig
Gebonden, 160 blz.
VIStrainingen
1e druk, 2011
EAN: 9789081814300

* Verplichte velden

€ 20,00

Nieuwe leiders gevonden

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Productbeschrijving

'Het tijdperk der reuzen is voorbij'

Het is tijd voor ander, nieuw leiderschap. De grote vraag is niet of Nieuw Leiderschap nodig is, maar hoe het eruit ziet. Hoe kan je als leider de omslag van angst naar vertrouwen, van imago naar authenticiteit, van sturen op de inhoud naar sturen op visie en resultaten maken?

In dit boek laat Tica Peeman zien hoe leiders dit kunnen doen. Deel 1 bestaat uit vijftien 'blog-achtige' hoofdstukken die de essentie van Nieuw Leiderschap weergeven. In deel 2 volgen acht voorbeelden van Nieuwe Leiders: geobserveerd en geïnterviewd door Tica Peeman wordt helder hoe Nieuw Leiderschap in de dagelijkse praktijk eruit ziet.

Dit boek biedt een compleet beeld van Nieuw Leiderschap: zowel de analyse ervan als de praktische voorbeelden. Nieuw Leiderschap is inspirerend dichtbij!

Het boek is echt een boek van deze tijd. Geschreven in co-creatie met veel mensen, met gebruikmaking van sociale media om aan Nieuwe Leiders en feedback te komen, in eigen beheer uitgegeven en authentiek door onder andere foto's van haar eigen kinderen te gebruiken.

'Ik hoop leiders te inspireren om de omslag naar Nieuw Leiderschap te maken omdat leiding geven een prachtige baan is als je daarmee mensen boven zichzelf uit kan doen stijgen.' Tica Peeman

   Download hier de PDF met inleiding van het boek

Ook aanbevolen

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Lef (Paper back)

Lef (Paper back)

€ 19,90